Uprava Juventusa i dalje uz Feraru

Predsednik Juventusa Žan Klod Blan istakao je da uprava tog kluba ima poverenja u trenera Ćira Feraru, bez obzira na nedeljni poraz ’stare dame’ od Katanije.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 20.12.2009.

23:18

Default images

"Ostajemo na onoj liniji na kojoj smo bili prethodnih dana. Još uvek verujemo u Feraru i njegov stručni štab. Ipak, moraćemo da analizarmo ovaj težak period za klub", rekao je Blan za italijansku televiziju Skaj. Juventus je u 17. kolu italijanske Serije A neočekivano poražen u Torinu od 'fenjeraša' Katanije rezultatom 2:1.

To je drugi uzastopni prvenstveni poraz za torinski klub, koji je nedavnim neuspehom protiv Bajerna (4:1) završio takmičenje i u Ligi šampiona.

"Predstojeća pauza u prvenstvu će nam dobro doći. Nadam se da ćemo u tom periodu popraviti sve što nije u redu i da ćemo od Nove godine početi da beležimo dobre rezultate", rekao je Blan.

On je dodao i da razume navijače Juventusa, koji su organizovali javni protest posle današnjeg poraza.

"Imaju razloga za nezadovoljstvo. Juventus je klub koji je navikao na uspehe i obećavam navijačima da ćemo učniti sve da se izvučemo iz ove teške situacije", naveo je Blan.

Predsednik Juventusa saopštio je da klub ne namerava da dovodi nove igrače u zimskom prelaznom roku.

"Imamo dovoljno dobu ekipu za postizanje vrhunskih rezultata. Problem je što tim to ne pokazuje u poslednje vreme. Moramo da zasučemo rukave i izvučemo najbolje iz postojećeg igračkog kadra", zaključio je Blan.

'Stara dama', posle 17 odigranih kola, zaostaje devet bodova za liderom prvenstva, ekipom Intera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: