Karadžić: Očekuje nas težak meč

Košarkaši Hemofarma takmičenje u Evrokupu počinju u utorak (18h) duelom sa španskom Valensijom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.11.2009.

20:19

Default images

Tim iz Vršca se sa Valensijom sastao i prošle sezone u ovom takmičenju. U Španiji je trijumfovala Valensija, a u Vršcu Hemofarm koji je tom pobedom i obezbedio plasman na završni turnir u Torinu. Trener Vrščana Stevan Karadžić rekao je u izjavi za B92 da njegov tim očekuje težak meč.

„Siguro je da nas očekuje teška utakmica. Valensija je jedan od lidera španskog prvenstva, odmah iza Barselone i Reala. Igraju jako dobro, dobro su popunjeni na svim pozicijama. Mi smo sa njima igrali prošle godine, takođe u ovom takmičenju.

Tamo smo izgubili, a ovde pobedili. Oni su možda za nijansu jači ove godine nego prošle. Ta utakmica protiv Pamese je nama prošle godine obezbeđivala prolaz dalje i odlazak u Torino, dok su oni to već obezbedili. Možda je taj motiv tada bio presudan, ali sigurno je da i sada imamo mnogo motiva da dobijemo u prvoj utakmici, međutim neće biti nimalo lako. Moramo da odigramo iznad svojih mogućnosti“, rekao je Karadžić za B92.

Hemofarm je od početka sezone imao dosta problema sa povređenim igračima. Poslednji koji se oporavio je reprezentativac Milan Mačvan, koji je tek počeo da trenitra sa ekipom.

„Imamo taj problem sa Mačvanom. On je tek počeo da trenira sa timom i pitanje je koliko ću moći da ga iskoristim. Što se ostalih igrača tiče oni su zdravi. Ako želimo pobedu, moraćemo da odigramo odbranu na vrhunskom nivou“, smatra Karadžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: