Biljana i Dragutin Topić u Atini

Srpski reprezentativci Dragutin i Biljana Topić otputovali su u Grčku, gde će se tokom narednih meseci pripremati za 13. svetsko dvoransko prvenstvo u atletici.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 04.11.2009.

12:23

Default images

"Vremenski uslovi nam više ne dozvoljavaju da treniramo na otvorenom, pa smo doneli odluku da narednih šest meseci treniramo u Atini", rekla je četvrta troskokašica sveta. Topićeva je istakla i da je zadovoljna dosadašnjim delom priprema koje su sprovedene u Beogradu i Baru, gde su boravili dve nedelje.

"Treninzi se još uvek baziraju na poboljšanju opšte fizičke spremnosti. Uglavnom radim poskoke na travi, uz vežbe u teretani, koje su nezaobilazne u ovom pripremnom periodu", precizirala je državna rekorderka i dodala da je potpuno zdrava i spremna za udarnički tempo, koji je očekuje u nastavku priprema.

Ona je dodala da joj je teško što mora da bude razdvojena od ćerke Angeline, koja će sa bakom ostati u Beogradu.

"Plan je da nam se uskoro pridruže. Tek kada cela porodica bude na okupu, biću potpuno rasterećena i u stanju da se maksimalno posvetim treninzima. Planiramo da novogodisnje praznike proslavimo u Beogradu, a potom se ponovo selimo u toplije krajeve", istakla je Topićeva, koja je na poslednjem SP skočila 14 metara i 56 centimetara.

Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici održaće se od 12. do 14. marta 2010. godine u Dohi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: