Filipović želi raskid ugovora

Srpski vaterpolista Filip Filipović zatražio je raskid ugovora sa Partizanom na štetu kluba, pišu 'Novosti'.

Izvor: B92, Novosti

Petak, 28.08.2009.

22:59

Default images

Ročište je zakazano za 31. avgust, kada će sud, pošto sasluša argumente obe strane, doneti i konačnu odluku. U međuvremenu, uprava crno-belih je odlučila da stavi Filipovića na transfer listu, a ispisnica na osnovu bodova vredi 100.000 evra.

U slučaju da dobije spor, klub sa Banjice je dužan da isplati Filipoviću 30.000 evra. Međutim, postavila se i dilema da li je moguće staviti igrača, koji je podneo zahtev za raskid ugovora na štetu kluba, na transfer listu.

"Moguće je", tvrdi predsednik Suda VSS Aleksandar Pantić. "Moguće je igrača staviti na transfer listu i na dan kada mi odlučujemo, jer rok ističe 31. avgusta u ponoć."

U našem najtrofejnijem klubu ne kriju da bi voleli da zadrže Filipovića. Samo, pitanje je kakve bi koristi imali od nezadovoljnog igrača, koji je u sporu sa klubom od 2007.

Podsetimo, mladi reprezentativac je pre dve godine jednom listu dao intervju u kojem je teško optužio čelnike kluba.

Kasnije se „pokajao“, ali nije mogao da izbegne jednomesečnu suspenziju. Aprila 2008. je pred revanš meč četvrtfinala Evrolige sa ekipom Mladosti u Zagrebu bio suspendovan. Prošlu sezonu je odigrao dobro, ali je novom treneru Igoru Milanoviću saopštio da želi da ode iz kluba.

Nema sumnje da će posle sjajnih partija na Svetskom prvenstvu u Rimu, gde su naši osvojili zlatnu medalju, brzo pronaći novi klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: