Kaka od leta u Realu?

Fudbaler Milana Kaka sigurno će tokom narednog leta preći u madridski Real, izjavio je otac superstara, koji mu je istovremeno i agent.

Izvor: B92, Goal

Ponedeljak, 04.05.2009.

12:30

Default images

Bosko Leita je rekao medijima da očekuje da će njegov sin naredne sezone nositi dres Reala, i biti glavno pojačanje koje će Florentino Perez dovesti na ‘Santijago Bernabeo’. Iako ekipa Milana uporno ponavlja kako želi da zadrži svog najboljeg igrača, čini se da je njihova spremnost da mladog Brazilca prodaju Mančester sitiju, navela Kaku da razmišlja o odlasku sa ‘San Sira’.

"Kaka će igrati za Real Madrid na čijem čelu je Florentino Perez", rekao otac fudbalera.

Mediji očekuju pregovore Pereza sa potpredsednikom ‘rosonera’ Adriana Galijanija, kao i vlasnikom tog kluba Silvijom Berluskonijem, sa kojima je u veoma dobrim odnosima.

Moguća prepreka ovom transferu je cifra od 60 miliona evra, koliko Italijani traže za Brazilca, pa bi potencijalni kandidat za predsednika ‘kraljevskog kluba’ želeo da tu cenu smanji barem za 10 miliona evra.

Madridski gigant je takođe zainteresovan za Kristijana Ronalda, Ćabija Alonsa, Davida Vilju, Davida Silvu i Zlatana Ibrahimovića. Real je izrazio i želju da angažje francuskog internacionalca Frenka Riberija, ali je fudbaler nekoliko puta istakao da bi iz Bajerna najradije prešao u Barselonu.

Međutim, Florentino Perez tek treba zvaniočno da se kandiduje na predstojećim klubskim izborima, i pretpostavlja se da će on to učiniti u toku naredne nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: