Terzić zadovoljan, uprkos porazu

Izvor: MR

Utorak, 06.11.2007.

11:15

Default images

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je prvi poraz na Svetkom kupu, pošto je u četvrtom kolu izgubila od Italije (3:2), ali selektor Zoran Terzić nije bio razočaran igrom svojih izabranica. Terzić je istakao da je srpskim odbojkašicama, posle tri početne pobede na takmičenju u Japanu, očigledno bilo teško da održe visok nivo igre u teškom duelu sa Italijankama.

"Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu, ali ponekad naši mladi igrači imaju dobre i loše momente. Danas im je očigledno bilo teško da zadrže konstantnu formu tokom čitavog meča. Ipak, mislim da smo igrali prilično dobro, iako smo izgubili", kaže Terzić.

Igrom selekcije Srbije bila je zadovoljna i kapiten Vesna Čitaković-Đurišić.

"Igrali smo dobro, ali ne dovoljno da bismo pobedili. Italija je u ovom trenutku bolja od nas", rekla je Čitaković-Đurišić.

"Ovo je bila veoma važna utakmica za nas, pogotovo zbog činjenice da je bila prva u drugoj rundi. Pobedili smo u svim utakmicama u prvoj rundi i ovaj meč je bio važan i zbog dobrog plasmana pre treće i četvrte runde. Srbija je danas dobro igrala u bloku i odbrani i zato je bilo teško vratiti se u meč i imati dobar napad. Ne možemo igrati sve utakmice odlično i ponekad moramo igrati i pet setova, pa sam zadovoljan današnjom igrom", rekao je Masimo Barbolini, selektor Italije.

Srbija će u sredu u 5. kolu igrati sa selekcijom Dominikanske Republike od 07,05 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: