Mutu: "Ostajem u Fiorentini"

Izvor: Miloš Todoroviæ

Ponedeljak, 15.10.2007.

12:53

Default images

Rumunski fudbalski reprezentativac, prvotimac italijanske Fiorentine Adrijan Mutu, demantovao je informacije da se sa Upravom Real Madrida dogovorio da na kraju sezone pređe u taj klub. U razgovoru sa italijanskim novinarima Mutu je kazao da je izuzetno zadovoljan životom u Firenci i da ne želi da menja sredinu.

"Firenca mi predstavlja drugi dom. Zadovoljan sam klubom, gradom, saigračima i prijateljima koje imam ovde i ne vidim razlog zašto bih bilo šta menjao. Moja budućnost je vezana za Fiorentinu", kazao je rumunski internacionalac.

Italijanski novinari podsećaju da su Mančester Siti i Barselona zainteresovani za 28-godišnjeg fudbalera, kao i da mu je, krajem prošle nedelje, Real Madrid ponudio duplo veću platu od one koju prima u Fiorentini.

Mutu je jedan od najboljih rumunskih fudbalera u poslednjoj deceniji, a široj svetskoj javnosti postao je poznat nakon što je, u septembru 2004, pao na testu na kokain, dok je igrao za engleski Čelsi.

Londonski klub otpustio ga je zbog toga, a Fudbalska asocijacija Engleske kaznila ga je sa sedmomesečnom zabranom igranja. U dosadašnjoj karijeri, osim za Čelsi i Fiorentinu, Mutu je igrao za Dinamo iz Bukurešta, milanski Inter, Veronu, Parmu i Juventus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: