Za koga je Nejmar glasao?

Fudbaler Barselone Nejmar okrio je svoje glasove za “Zlatnu loptu”, a očekivano je na prvo mesto stavio svog saigrača Lionela Mesija.

Izvor: JT

Utorak, 16.12.2014.

19:14

Default images

Brazilski fudbaler je u septembru dobio kapitensku traku, pa je samim tim dobio pravo da učestvuje u glasanju za najboljeg na svetu, u kojem je odmah iza Mesija stavio Kristijana Ronalda.

Nejmar je na treće mesto stavio još jednog saigrača iz Barselone Havijera Masćerana, koji se istakao odličnim igrama u dresu katalonskog kluba, ali i Argentine na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Mladi brazilski fudbaler svoje glasove je otkrio u tizeru za intervju koji je dao za brazilski Globo, koji će biti emitovan sledeće nedelje.

U konkurenciji za “Zlatnu loptu” 2014. godine su Mesi, Ronaldo i golman Bajerna i Nemačke Manuel Nojer. Dobitnik priznanja za najboljeg fudbalera biće poznat na ceremoniji u Cirihu 12. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: