Koturović u sredu pred sudom

Proslavljeni srpski košarkaš Dejan Koturović u sredu će se naći pred Osnovnim sudom u Đevđeliji, pošto tada počinje sudski proces protiv njega.

Izvor: JT

Sreda, 01.10.2014.

10:20

Default images

Koturović će se pojaviti pred sudom gde bi trebalo da odgovori na pitanja o svojoj eventualnoj umešanosti oko lažnih papira za automobil kojim je ušao u Makedoniju.

Sudija Maja Avramova, portparol Osnovnog suda u Đevđeliji, za „Večernje novosti“ je potvrdila da će Koturoviću, koji ostaje u pritvoru, biti suđeno pod osnovanom sumnjom za počinjeno krivično delo falsifikovanje dokumenata.

Kontrolom na graničkom prelazu Bogorodica, kada je Koturović pre 18 dana iz Grčke ulazio u Makedoniju, ustanovljena je razlika brojeva upisanih na šasiji i u saobraćajnoj knjižici njegovog automobila Honda CRV, bugarskih registarskih oznaka”, ponovila je Avramova.

Na osnovu izrečene mere istražnog sudije nadležnog Osnovnog suda u Đevđeliji, Koturović je pritvoren 13. septembra, a prvobitno mu je određen osmodnevni pritvor, koji je produžen do završetka sudskog postupka.

Pripadnici granične policije Makedonije, proverom Koturovićevih dokumenata i automobila, na osnovama prethodnih provera Interpola, utvrdili su da je vozilo ukradeno u Bugarskoj. Koturović je u Makedoniju iz Grčke ušao sa italijanskim pasošem, a sa automobilom bugarskih registarskih oznaka”, prenose “Novosti”.

Srpski košarkaš deo svoje uspešne karijere gradio je i u NBA ligi, gde je bio član Boston Seltiksa i Finiks Sansa. Za vreme boravka u Sjedinjenim Državama, pre nekoliko godina bio je žrtva lažnog bankara, koji ga je uvukao u investiciju sa ulogom od više od pola miliona dolara, na ime pozajmice koja mu nikada nije vraćena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: