Venger: Kupovina nije uvek rešenje

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je posle remija sa Lesterom (1:1) da je njegovom timu nedostajao završni udarac, ali i da je ishod mogao da bude još gori.

Izvor: SO

Ponedeljak, 01.09.2014.

01:55

Default images

“Izgubili smo dva boda, ali moramo da poštujemo izdanje Lestera i da budemo realni – mogli smo na kraju i da izgubimo. Nismo bili dovoljno brzi, dovoljno oštri – imali smo dosta prilika, ali nije izgledalo da možemo da ih dokrajčimo“, izjavio je Venger.

“Igrači Lestera bili su veoma borbeni, izgledalo je kao da je u pitanju meč nekog kupa. Mi smo imali ispravan stav, ali nedostajalo nam je kreativnosti. Iza nas su dve teške nedelje sa tri gostovanja – Bešiktašu, Evertonu i ovo sada, pa je bilo i očekivano da ne budemo potpuno sveži“, dodao je francuski stručnjak.

Napadač Olivije Žiru zbog povrede će odsustvovati neko vreme sa terena, pa je moguće da će Venger poslednjeg dana prelaznog roka potražiti pojačanje u napadu.

“Ne želim da obećam nešto za šta nisam siguran da će se dogoditi, što ne zavisi samo od mene. Uz to, nije rešenje uvek kupiti nekoga. Evo, Siti ima mnogo napadača, pa nije dobio Stouk. Fudbal je timski sport“.

Arsenal posle tri kola Premijer lige ima pet bodova, a u sledećoj rundi dočekuje Mančester Siti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: