Nevil: Zvučni trener? Glupost

Bivši kapiten Mančester Junajteda Geri Nevil rekao je da klub sa „Old Traforda“ ne mora da dovodi poznatog menadžera kao zamenu za Dejvida Mojsa.

Izvor: JT

Četvrtak, 24.04.2014.

12:08

Default images

„Besmislena je ideja da klub kao što je Mančester Junajted mora da ima zvučnog menadžara kako bi dovodio igrače. Junajted je dovoljno veliki klub. Nije bitno ko će biti menadžer, navijačima je najvažnije da ekipa pobeđuje i vrati se na mesto koje joj pripada“, rekao je Nevil.

Junajted je u utorak smenio Mojsa posle slabih rezultata zbog kojih se klub prvi put posle 1996. godine neće takmičiti u Ligi šampiona.

Za privremenog menadžera postavljen je Rajan Gigs, a njegovi asistenti su Fil Nevil, Niki Bat i Pol Skols, sve nekadašnji Nevilovi saigrači.

Prema pisanju britanskih medija, kao glavni kandidati za klupu ’crvenih đavola’ sledeće sezone spominju se Luj van Gal, Karlo Ančeloti i Jirgen Klop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: