"Da mi je Dodik sin..."

Direktor takmičenja ABA lige Josip Bilić najavio je kaznz za predsednika Igokee Gorana Dodika, zbog ponašanja posle meča sa Crvenom zvezdom.

Izvor: JT

Utorak, 22.01.2013.

10:18

Default images

Aleksandrovčani su u subotu uveče slavili protiv ’crveno-belih’ u Laktašima sa 80:77, a po završetku tog meča Dodik je svojim sramotnim ponašanjem bacio senku na važan trijumf svog kluba. On je posle meča provocirao gostujuće navijače pokazujući im srednji prst, a za „Nezavisne“ sada kaže da su njega navijači isprovocirali.

Prvi put se susrećem sa ovakvim slučajem, ali niko ne sme da narušava ugled lige. Reakcija predsednika Igokee je zaista neprihvatljiva, neverovatno je da je to učinio posle pobede svog tima. Principijelan sam čovek, čak i da je moj sin to uradio morao bi da snosi posledice“, rekao je Bilić.

Dodik je u ponedeljak ponudio Upravnom odboru Igokee ostavku na tu funkciju, pošto je rekao da tako reagovao pošto je bio isprovociran.

Nešto kasnije su reagovali i iz redova Crvene zvezde i osudili ponašanje prvog čoveka Aleksandrovčana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: