Lion se oprostio od Kupa

Fudbaleri Olimpika iz Liona ostali su bez šanse da odbrane trofej u Kupu Francuske, pošto nisu uspeli da se plasiraju ni u 1/16 finala.

Izvor: JT

Ponedeljak, 07.01.2013.

12:58

Default images

Za najveće iznenađenje devete runde nacionaknog Kupa pobrinio se Epinal, koji je eliminisao Lion posle izvođenja jedanaesteraca sa 4:2. Na kraju regularnog dela meča rezultat je bio 3:3.

Trećeligaš je protiv aktuelnog osvajača Kupa brzo poveo sa 2:0, da bi tim sa „Žerlana“ preokrenuo preko Gomija, Fofane i Lopesa na 3:2, ali je Foki spasao domaćine poraza i omogućio da kroz penale izbore plasman dalje.

Srpski fudbaler Milan Biševac odigrao je ceo meč za Lion.

U ostalim bitnijim mečevima odigranim u nedelju, Pari Sen Žermen je slavio protiv Araa sa 4:3, aktuelni šampion Francuske je pobedio Burg Berona sa 2:1, dok je Sent Etjen bio bolji od Kaena sa 3:2. Istim rezultatom, Bordo je pobedio Šatoro, Lans je eliminisao Ren sa 2:1, dok je Marsej bio bolji od Gengan, takođe sa 2:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: