Vojvodinu čeka težak posao

Fudbaleri Vojvodine će učiniti sve da u meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope savladaju litvansku ekipu Suduve i uspešno startuju u takmičenju.

Izvor: MJ

Sreda, 18.07.2012.

13:53

Default images

Trener novosađanja Zlatomir Zagorčić istakao je da je gledao meč Suduve u prvom kolu kvalifikacija sa letonskom Daugavom i da je video kako se radi o vrlo čvrstoj ekipi.

"Biće izuzetno teško jer su kvalitetna takmičarska ekipa", rekao je Zagorčić na konferenciji za novinare u Novom Sadu i dodao da poseban kvalitet ekipi Suduve daju jedan Brazilac i Škot.

Zagorčić je rekao da je najboljem fudbaleru Vojvodine prošle sezone Abubakaru Oumaruu preminuo otac i da je neizvesno da li će Kamerunac nastupiti. Ukoliko se to ne desi, alternativa će biti Milan Bojović.

Povratnik u redove Novosađana, centarhalf Igor Đurić kaže da je presrećan što ima priliku da ponovo nastupa pred navijačima Vojvodine i da se u tom gradu oseća kao kod kuće.

"Znamo da nas očekuje težak posao, ali verujemo u sebe i daćemo 100 odsto mogućnosti da ostvarimo pobedu i obezbedimo miran put na revanš u Litvaniju", rekao je Đurić, koji će u timu Vojvodine zameniti u prethodnim sezonama standardnog Danijela Mojsova.

Vojvodina će u četvrtak najverovatnije nastupiti u sastavu Supić, Vulićević, Pavlović, Đurić, Trajković, Ađuru, Mitošević, Moreira, Stevanović, Bilbija, Oumaru (Bojović).

Meč Vojvodina - Suduva igra se 19. jula na stadionu Karađorđe od 20.30 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: