Sise: Moj san se zove Real Madrid

Napadač Njukasla i reprezentativac Senegala Papis Demba Sise izjavio je da bi voleo da jednog dana karijeru nastavi u Realu i osvoji Ligu šampiona.

Izvor: B92

Sreda, 09.05.2012.

13:04

Default images

Madridski klub je najtrofejniji u istoriji fudbala i san je mnogih fudbalera.

Sise je za kratko vreme došao u centar pažnje spetkatkularnom serijom od 13 golova u prvih 12 utakmica u dresu Njuasla, u koji je stigao iz Frajburga. Posebno je fascinantan bio u meču sa Čelsijem, kada je dao dva fascinantna gola.

"Moja želja na duže staze je da igram za najveće klubove i osvojim Ligu šampiona. Od detinjstva navijam za Real Madrid. Ipak, za sada sam srećan u Njukaslu, to je veliki klub, iako nije Mančester Junajted ili Siti", rekao je Sise.

Njukasl će izvesno igrati u Evropi, posle Čelsijevog poraza od Liverpula obezbedili su peto mesto, a još uvek imaju izglede da se plasiraju i u Ligu šampiona, jer pred poslednje kolo imaju bod manje od Arsenala i dva od Totenhema.

Senegalac je u prethodne dve i po sezone u dresu Frajburga tresao mreže 37 puta, ali je preseljenje na Sports Dajrekt Arenu za 10 miliiona funti bilo pun pogodak i za njega i za Svrake, jer mu je cena za nekoliko meseci višestruko skočila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: