Telekom i FSS za budućnost Kupa

Telekom Srbija i Fudbalski savez Srbije potpisali su trogodišnji ugovor o sponzorstvu i ugovor o pravima prenosa Kupa Srbije na TV Arena sport.

Izvor: B92

Utorak, 20.03.2012.

16:12

Default images

U Kući fudbala u Staroj Pazovi potpisan je i sporazum za Zajednicom klubova Superlige o prenosima utakmica elitnog takmičenja, čime je višegodišnja podrška Telekoma Srbija domaćem sportu dobila novu dimenziju.

„Ovim ugovorima obezbedili smo našim korisnicima, gledaocima Arena Sport kanala kao i korisnicima našeg web TV, komfor i zadovoljstvo da u naredne tri godine ekskluzivno prate utakmice domaćeg šampionata i kup takmičenja. Sa FSS i Zajednicom prvoligaša uspostavili smo partnerstvo zasnovano na najvišim svetskim standardima, s obzirom da ovde nije reč samo o TV pravima ili samo o sponzorstvu, već o strateškom partnerstvu koje će u značajnoj meri doprineti popularizaciji i unapređenju kvaliteta domaćeg fudbala. Reflektori na stadionima i večernji termini utakmica dovešće više publike na stadione, podićiće marketinšku atraktivnost takmičenja i dovesti nove sponzore“, istakao je Branko Radujko, generalni direktor Telekoma Srbija.

U znak početka uspešne saradnje, g. Radujku predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, poklonio je dres reprezentacije: „Izražavam iskreno zadovoljstvo što je srpski fudbal, i klupski i reprezentativni, od danas jači za dve velike kompanije sa kojima ćemo ubuduće raditi na njegovoj daljoj promociji i afirmaciji. Telekom Srbija i Arena sport dostigli su najviši nivo profesionalizma i ugleda, što se onda i logično vezuje za Fudbalski savez Srbije, takođe instituciju od nacionalnog značaja. Naša zajednička obaveza je da promovišemo istinske vrednosti, koje se najbolje prepoznaju i prezentuju u sportu i fudbalu kao najpopularnijoj igri.”

U cilju kvalitetnije promocije domaćeg fudbala, na TV Arena Sport kanalima, pored Lige šampiona i najvažnijih svetskih liga, biće emitovane i utakmice Kupa Srbije i Superlige Srbije. Ugovore o ekskluzivnom pravu prenosa utakmica domaćeg klupskog fudbala potpisao je Radisav Vulićević, direktor Arene Sport:

„Osnovna ideja saradnje sa FSS i Zajednicom prvoligaša je podizanje kvaliteta klupskog fudbala u svim njegovim segmentima. Po prvi put u Srbiji, deo finansijske naknade za televizijska prava pripašće klubovima u zavisnosti od uspeha u Kupu i pozicije na tabeli, čime će se dodatno uvećati motivacija svakog učesnika u ovim takmičenjima. Uvođenjem najkvalitetnijeg domaćeg sportskog sadržaja u svoj program Arena sport postaje nosilac medijske promocije srpskog klupskog fudbala.“

Emitovanjem direktnih prenosa utakmica, pregleda kola i pratećih emisija u HD tehnologiji, koja omogućava savršeni sklad slike i zvuka, TV Arena Sport će nastojati da se stil praćenja domaće lige ne razlikuje od stila kojim svetske televizijske kuće prenose utakmice svetske i evropske lige.

Takodje, kroz novi portal Telekoma Srbija “Sve na klik” www.svenaklik.com, mnogobrojni ljubitelji domaćeg fudbala u dijaspori moći će da prate aktuelna dešavanja i informacije o omiljenim klubovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: