Čelsi bez Terija dva meseca

Kapiten Čelsija Džon Teri odsustvovaće sa terena oko dva meseca zbog povrede kolena, pa će propustiti i prijateljski meč između Engleske.

Izvor: JT

Utorak, 21.02.2012.

17:48

Default images

Terijevi problemi sa kolenom datiraju još od prošlog meseca kada se sudario sa stativom na meču FA kupa protiv Portsmuta.

Ovih dana Teri bi trebalo da bude operisan, ali je u pitanju rutinska kratka procedura koja će mu pomoći oko bolova u kolenu.

Menadžer Čelsija Andre Viljas-Boaš se nadao da će se Teri oporaviti do duela sa Napolijem u Ligi šampiona, a iako je trenirao bez problema u ponedeljak, ali se u utorak probudio sa velikim bolovima.

Prema prvim prognozama, Čelsi na njega neće moći da računa dva meseca, pa će propustiti veliki broj utakmica londonskog kluba, koji se trenutno bori da obezbedi četvrto mesto u Premijer ligi, i produži sezonu u Ligi šampiona. Takođe, Teri neće moći da igra ni za Englesku protiv Holandije na „Vembliju“ 29. februara.

Teriju je pre nekoliko nedelja oduzeta kapitenska traka ’gordog albiona’ zbog optužbi za rasizam, pa još uvek nije poznato ko će preuzeti tu ulogu. Ipak, Fudbalska asocijacija Engleske objavila je da to ne znači da on ne može da se nađe u timu. Zbog svega toga Fabio Kapelo je podneo ostavku na mesto selektora, a Stjuarti Pirsu je dodeljena uloga vršioca dužnosti dok se ne nađe trajno rešenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: