Anćeloti ne beži od otkaza

Trener Čelsija Karlo Ančeloti svestan je da postoji realna mogućnost da zbog loših rezultata dobije otkaz na kraju sezone.

Izvor: B92, Beta

Petak, 15.04.2011.

14:28

Default images

"Klub odlučuje o mojoj funkciji. Ako na kraju sezone odluče da nismo bili dovoljno dobri i da je potrebna promena, nema problema, otići ću. Ne zaborative da dolazim iz zemlje u kojoj smatraju da kontinuitet nije dobra stvar", kazao je italijanski stručnjak.

Čelsi je u utorak eliminisan od Mančester junajteda u četvrtfinalu Lige šampiona. Stvari ne stoje bolje ni u Premijerligi, gde zaostaje 11 bodova za istim rivalom.

Ančeloti je u londonski klub došao u leto 2009. godine i prošle sezone osvojio sa Čelsijem titulu prvaka i FA kup Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: