Kada nosiš Peđin dres (video)

Pedja Stojaković se vratio u Sakramento kao košarkaš Dalasa i dobio ovacije. U poluvremenu navijač u dresu našeg igrača pogodio sa centra i dobio automobil.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.02.2011.

11:57

Default images

Česta zabava i "animiranje" publike u pauzama utakmica u NBA ligi, za neke može da postane nezaboravno iskustvo koje će pamtiti do kraja života.

U večeri kada je Dalas u dramatičnoj završnici pobedio Kingse u Sakramentu, jedan navijač uspeo je da "ukrade šou" i to u dresu Peđe Stojakovića!

Bobi Jovanov iz Karmajkla u Kaliforniji, koji je slučajno izabran od preko 13 hiljada gledalaca u "Arko Areni" pogodio je "bombu" sa centra i zaradio "KIA" automobil.

Da sve bude još lepše, to je uradio u dresu Peđe Stojakovića na kome je bio i autogram košarkaša:

"Specijalno veče za mene. Došao sam jer je ovo možda i poslednji ulazak u Arko Arenu" za Peđu kao profesionalnog košarkaša. Sve ovo što se dogodilo čini ovo veče posebnim" rekao je Bobi Jovanov (momak koji očigledno "vuče" poreklo sa ovih prostora) pošto je ubacio sa centra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: