Momir Rnić: "Istrošio sam se"

Posle osam godina, Momir Rnić se povukao sa pozicije sportskog direktora rukometnog kluba Proleter Naftagas.

Izvor: B92, zurnal.rs

Četvrtak, 18.11.2010.

10:53

Default images

Rnićev odlazak iznenadio je mnoge, ali je bivši prvi operativac kluba rekao da se umorio i psihički ispraznio.

Rnić je takođe naveo da je tokom proteklih osam godina iz kluba izašlo više afirmisanih igrača i da se Proleter posle 15 godina vratio na evropsku scenu.

Dao sam celog sebe! Posle 15 godina uspeli smo da izađemo na evropsku scenu, afirmisalo se dosta igrača poput Perovića, Jokića, Đuričina, Beljića, Spahića, Vilovskog, Rnića… Međutim, najsvežije i, po meni, najteže je ispadanje iz Super lige. Uz veliko angažovanje uspeli smo da održimo klub iako su mnogi mislili da će se Proleter ugasiti. Napravili smo ekipu iz vlastitih redova što u saveznom stepenu takmičenja niko nema.Imali smo silnih nedaća, pre svega u finansijskom smislu. Kada se generalni sponzor Naftagas posle više od dve decenije povukao tada su nastali problemi“, istakao je Rnić.

Rnić je naveo i konkretne razloge za povlačenje.

Osećam veliki zamor, kompletan operativni rad, gotovo sve, poslednjih godina nosio sam na svojim leđima. Imam i mnogo drugih obaveza, i verujte, nije mi bilo ni malo lako da donesem ovu odluku. Jednostavno, istrošio sam se, psihički ispraznio. Ako ne dajem maksimum to nisam ja“, zaključio je Rnić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: