Romario pušten iz zatvora

Bivši brazilski fudbalski reprezentativac Romario pušten je iz pritvora, nakon što je uhapšen zbog neredovnog plaćanja alimentacije bivšoj supruzi.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 16.07.2009.

11:26

Default images

Portparol suda Antonio Baroš rekao je da su Romario i njegova bivša supruga u pratnji svojih advokata saslušani, jer je sudija Antonio Aurelio Abiramia želeo da okupi dve suprotstavljene strane, kako bi bio postignut trajni dogovor.

Televizijski snimci prikazali su nasmejanog, ali umornog i tihog Romarija, obučenog u sivi džemper i izbledele farmerke, kako se na izlazu iz policijske stanice probija kroz mnogobrojne novinare i fotoreportere.

Romario je uhapšen u utorak zbog toga što, navodno, nije platio alimentaciju bivšoj supruzi Moniki Santoro, koja je staratelj njihove dece, 15-godišnjem Romarinju i 19-godišnjoj Monikini.

Baroš je rekao i da bi bivši reprezentativac Brazila mogao da se vrati u zatvor ukoliko njegova objašnjenja ne zadovolje sudiju i dodao da ne zna koliko novca Romario duguje bivšoj supruzi. Lokalni mediji tvrde da Romario bivšoj supruzi duguje između 12.250 i 46.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: