Rojston Drente kao rep zvezda

Fudbaler Reala Rojston Drente počeo je da radi na ostvarenju dugogodišnjeg sna, karijere u rep muzici, nastupivši u pesmi "Tak Taki" holandskog rep benda U-niq.

Izvor: AK

Petak, 19.12.2008.

01:41

Default images

Dvadesetjednogodišnjem Drenteu, koji je u Real prošlog leta prešao iz Fejenorda, ovo je prvi nastup u nekom rep spotu. U-niq je zbog angažmana Drentea oko kluba pristao da spot za "Tak Taki" snimi u Madridu, ne bi li olakšao "posao" holandskom reprezentativcu. Pored Drentea, u spotu repuje i fudbaler Liverpula Rajan Babel.

U spotu se, između ostalog, opisuje život Drentea kao fudbalera, dok se u više kadrova pojavljuje i stadion Santihago Bernabeu.

Drente, koji je više puta izjavio kako je U-niq jedan od njegovih omiljenih bendova, pojavljuje se u još nekoliko pesama na njihovom novom albumu "Kapitalisme", i najavljuje da će se u potpunosti posvetiti repu kada bude završio fudbalsku karijeru.

Pengel, pevač benda U-niq, opisao je Drentea kao strastvenog repera.

"Rojston je odličan reper, i nije folirant. Veoma mi se sviđa njegov doprinos našem novom singlu, i mislim da je veoma ozbiljan u svojoj nameri da bude muzičar", rekao je holandski reper.

Igrač sredine terena Reala u petnaest nastupa u ovoj sezoni nije uspeo da postigne pogodak. Real, koji je trenutno sa 26 bodova šestoplasiran u Primeri, u subotu od 20 časova na Santijago Bernabeu dočekuje Valensiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: