LSL: Partizan – Rad 2:1 (1:1)

Fudbaleri Partizana su savladali Rad sa 2:1 u utakmici 20. kola Linglong Superlige Srbije.

 Riznić 35 - Sadik 33', Suma 53'
  RAD   PAR  
  1 : 2  
90' Kraj! Pobeda Partizana!
Do kraja utakmice nije bilo većih uzbuđenja, Partizan je imao nekoliko prilika za gol, ali nije uspeo da ih iskoristi.

Ipak, Miloševićeva ekipa je zabeležila tri boda.
82' Suma i Sadik...
Suma u svom stilu... Komplikovanje u kaznenom prostoru posle čega je lopta ipak stigla do Sadika koji je ponovo loše šutirao.
77' Velika šansa za Rad!
Centaršut sa desne strane je završio u gužvi fudbalera u kaznenom prostoru iz koje je Rad uputio udarac ka golu Stojkovića, ali je čuvar mreže gostiju uspeo da reaguje.
72' Izašao i Riznić
Umesto strelca gola za Rad Branka Riznića, na terenu je Ljubomir Kovačević.
70' Dobar udarac Natha
Bibras Natho je šutirao nisko po zemlji sa nekih 20 metara, gađao je desni donji ugao gola "građevinara", ali je golman Marković bio na mestu i odbranio njegov udarac.

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
63' Tošić u igri umesto Stevanovića
Izmena i u timu Partizana. Umesto Filipa Stevanovića na terenu je iskusni Zoran Tošić.
56' Izmena u Radu
Umesto Vanje Ilića, na terenu je u ekipi Rada napadač Darko Bjedov.
53' Suma neumoljiv
I ovog puta Partizan je do gola došao posle centaršuta. Ovog puta lopta je stigla sa leve strane, Slobodan Urošević je centirao, na pravom mestu bio je Sejduba Suma koji je sa desetak metara šutirao precizno u levi donji ugao - 1:2.
Goooooool! Suma za 1:2!
51' Miran početak drugog dela
Proteklo je šest minuta u drugom poluvremeni bez ijedne ozbiljnije situacije.
Počelo je drugo poluvreme
Krenuo je drugi deo susreta, nema izmena u startnih 11 Rada i Partizana.
Riznićev gol
Poluvreme: Malo šansi, ali dva gola
Ne baš sjajno poluvreme na Banjici. Prilično su izjednačeni Rad i Partizan što govori i rezultat od 1:1. Malo pravih prilika, ali viđena su dva gola i to u rasponu od svega dva minuta. Prvo je Partizan poveo preko Sadika, da bi Riznić izjadnačio.Nadajmo se boljoj igri opa tima u nastavku.
41' Asano kasni
Gužva pred golom Rada, veliki broj igrača oba tima bio je na malom prostoru, ali je Suma napravio prekršaj. Za sada, najviše su gosti uspeli da urade probojima Lutovca po desnoj strani, i ovog puta je centrirao, ali je Asano zakasnio.

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
35' Riznić doneo izjednačenje "građevinarima"
Poklon korner za Rad. Odličan je to bio centaršut iz ugla sa leve strane, visoko je skočio Branko Riznić i udarcem glavom savladao golmana Partizana Vladimira Stojkovića - 1:1.
Goooool! Rad izjednačio!
33' Sadik savladao Markovića
Aleksandar Lutovac je prošao po desnom boku, centrirao je u peterac, na pravom mestu bio je Umar Sadik koji je glavom loptu smestio u mrežu iza leđa golmana Markovića.
Gooooooool! Vodi Partizan!

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
25' Prva prilika za Partizan
Konačno jedna solidna akcija crno-belih, Urošević je proigrao Sejdubu Sumu, usledio je šut iskosa sa sedam-osam metara, ali neprecizno, lopta je završila visoko preko prečke gola Rada.
21' Slab udarac Busnića
Pokušao je rad na sličan način kao Partizan, centaršutem, ali sa suprotne, leve strane. Petrović je ubacio loptu, Busnić je šutirao glavom, ali je lopta završila pored gola Partizana.
18' Proboj Lutovca bez završnice
Bivši igrač Rada Aleksandar Lutovac je prošao po desnom boku, centrirao je pred gol, ali je to bio lak plen za golmana "građevinara" Dušana Markovića.
15' Nema šansi
Neobično miran početak meča, gotovo bez prave prilike. Rad je do sada izveo korner, Partizan deluje prilično uspavano na početku susreta.
5' Miran početak susreta
Bez većih uzbuđenja proteklo je početnih pet minuta duela na Banjici. Rad je u trećem minutu pokušao šutem Bojana Ilića ali je Bibras Natho izblokirao šut, tako da nije bilo opasnosti po mrežu crno-belih.
Meč je počeo
Utakmica je počela, sa centra su krenuli igrači Rada.
Igrači su na terenu, očekuje se početak meča
Svce je spremno za početak susreta na Banjici. Sudija Miloš Milovanović će voditi današnji meč.
Milošević: Nadam se da ćemo izvući pouke
Trener Partizana Savo Milošević kaže da je ritam mečeva neumoljiv i da to ostavlja traga i na njegovim igračima.

"Sigurno je da će nam biti lakše od februara. Imamo još tu jednu utakmicu u ligi Evrope i tri u prvenstvu do kraja prvog dela. Ipak, posle tog rezultata iz Haga teško je na psihološkom planu. Došlo je do pada energije, ali i na prihološkom nivou. Nije nam bilo lako u Super ligi. Igramo u ritmu četvrtak - nedelja. U prošlom kolu smo imali mproblematičan rezultat. Nadam se da smo izvukli pouke i da ćemo danas biti fokusirani na ono što treba da uradimo na terenu", poručio je strateg Partizana uoči početka meča.
Radojičić: Ne pretimo Partizanu
Uoči početka meča šef struke Rada Dragan Radojičić izjavio je da će njegovi igrači dati sve od sebe za dobar rezultat.

"Za svaki meč se pripremate na pravi način. Oslabljeni smo, ne igraju nam dva glavna štopera, mada je Darko Bjedov na klupi. Šta je, tu je. Posle rekao bih nesrećnog poraza u Inđiji moramo da tražimo pobedu. Uradićemo sve što je u našoj moći da napravimo dobar rezultat. Partizan je izuzetno kvalitetan, ne možemo da im pretimo, jedino što je moguće je da igrači daju sve od sebe", rekao je radojičić za TV Arenasport.
Partizan gost na Banjici
Fudbaleri Partizana su u okviru 20. kola Linglong Super lige Srbije gosti ekipi Rada."Građevinari" su tri meča zaredom doživeli poraze, Partizan je prekinuo seriju od četiri pobede porazom kod kuće od Napretka. I jedni i drugi imaće motiv da se iskupe pred navijačima.
Dobrodošli

Možda vas zanima

Podeli: