Vujošević: Važno je da smo pobedili

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je važno što je njegov tim startovao pobedom.

Izvor: B92

Subota, 04.10.2008.

23:26

Default images

''Crno-beli'' su u subotu uveče u Pioniru savladali Krku rezultatom 74:67 u prvom kolu NLB lige.

"Važno je da smo počeli takmičenje pobedom, ali igrom nikako ne mogu biti zadovoljan. Objektivan hendikep je što smo samo sedam dana proveli zajedno i što nijednu pripremnu utakmicu nismo odigrali u najjačem sastavu. Pored toga, doživeli smo i dve povrede, Božića na turniru u Herceg Novom i Tripkovića na treningu", rekao je Vujošević.

Partizan je u letnjem prelaznom roku ostao bez nekoliko igrača (Pekovića, Palasija i Kecmana) koji su bili nosioci igre u prošloj sezoni.

"Imali smo tim koji je uz malo više novca mogao da ostane na okupu, pa da sa nekom malom uvertirom dostignemo željenu formu. Ranijih sezona smo uvek imali igrače spremne da preuzmu određene uloge, ali šta da radimo, naš uspeh nije prepoznat", izjavio je Vujošević.

Trener ''crno-belih'' je na startu sezone dao priliku svim igračima, a devetorica se upisala u strelce. Od novajlija najbolju partiju pružio je Žarko Rakočević, solidni su bili Veseli i Lazmi.

"Prva utakmica u novoj sezoni bila je dosta teška za nas. Nismo dobro otvorili meč, ali uspeli smo da do poluvremena sustignemo protivnika. U trećoj četvrtini smo znatno povećali razliku, iako nismo prelomili, držali smo čvrsto vođstvo do samog kraja. Krka se pokazala kao nezgodan protivnik, iako su posle pauze od nekoliko sezona ušli u ligu. Zahvaljujem se publici na velikoj podršci i nadam se da ćemo svojim igrama privući još veći broj gledalaca", rekao je igrač Partizana Milenko Tepić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: