Utorak, 27.01.2015.

03:56

Njujork: Oluja odlaže NBA utakmice

Jedna od najvećih snežnih oluja u istoriji SAD pogodila je regiju u kojoj se nalazi Njujork, zbog čega je NBA liga odložila utakmice Niksa i Bruklin Netsa.

Izvor: ÐN

Default images
Beta/AP Photo/Gregory Bull, File

Meteorolozi predviđaju da bi zbog rekordnih padavina snežni prekrivač mogao da dostigne i 90 centimetara snega.

Trebalo je da Niksi dočekaju Sakramento Kingse, dok je Bruklin po planu trebalo da ugosti Portland Trejl Blejzerse, ali će se ti mečevi igrati trećeg marta, odnosno šestog aprila.

Bostonski međunarodni aerodrom Logan saopštio je da su svi letovi od ponedeljka od sedam uveče do srede popodne otkazani.

Nacionalna meteorološka služba izdala je upozorenje na snežnu mećavu u severnom delu Istočne obale, a američke savezne države od Nju Džersija do Indijane su pod upozorenjem do utorka, uključujući gradove Njujork i Boston.

"Ovo bi mogla da bude najveća snežna oluja u istoriji ovog grada", upozorio je gradonačelnik Njujorka Bil de Blasio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

22 h

Podeli: