Parker u Klivlendu

Dosadašnji košarkaš Toronta Entoni Parker potpisao je za Klivlend kao slobodan igrač.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.07.2009.

21:09

Default images

Bivši igrač Makabija prošle sezone je na 80 utakmica u dresu Toronta prošle sezone beležio prosečno 10,7 poena i 3,4 asistencije. Detalji ugovora nisu objavljeni.

Generalni menadžer Kavsa Deni Feri rekao je da je Klivlend 34-godišnjeg beka doveo zbog dobrog šuta i odlične igra u odbrani. Parker će verovatno naredne sezone biti jedan od prvih igrača koji će ulaziti sa klupe i menjati startere Moa Vilijamsa, Lebrona Džejmsa i Delontea Vesta.

Kavsi su u svoje redove već doveli legendarnog Šakila O’Nila koji je iz Finiksa došao u zamenu za Bena Valasa, Sašu Pavlovića, pika u drugoj rundi drafta 2010. godine i 500 hiljada dolara.

„Entoni će biti odličan dodatak našoj ekipi. On je veoma dobar igrač. Inteligentan je i može da igra na više pozicija", rekao je Feri.

Parker je u NBA ligi nastupao šest godina igrajući za Filadelfiju, Orlando i Toronto. Takođe, Parker je šest sezona igrao u Evropi - pet je proveo u Makabiju, a jednu u Romi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: