Naslovna strana

 

Sadržaj:

Naslovna strana specijala
23.06 - B92: Saopštenje RTV Pink vrhunski cinizam
23.06 - Zahtev Radija B 92 i Verana Matića za objavljivanje odgovora na informaciju
23.06 - B92: Odgovor na neistinitu informaciju objavljenu na TV Pink
24.06 - B92: RTV Pink skraćenjem odgovora krši zakon
25.06 - B92: Dati šansu Pinku
26.06 - Ambasador Montgomeri posetio NIN

[komentari] [pink files]

Click Here!

 

B92: Dati šansu Pinku

 

Beograd, 25.6.2003. - Posle jučerašnjeg nastavka kampanje koju u svojim informativnim emisijama vodi RTV Pink protiv naše kuće, B92 obaveštava javnost da više neće biti naših javnih reakcija na lažne i besmislene navode koje ponavlja propagandna masinerija RTV Pink, zloupotrebljavajući privilegiju nacionalnog pokrivanja.

Na navodna pitanja Pinka već je javno odgovoreno, ali Pink te odgovore ne želi da saopšti svojim gledaocima, već ih prenosi iskrivljeno ili ih prećutkuje, kao što je juče prećutao i javno saopštenje Agencije za privatizaciju koje pobija Pinkove navode o nameštenoj aukciji B92.

Posle brojnih postupanja svih nadležnih organa, dve odbačene krivične prijave i, posebno, posle jučerašnjeg saopštenja Agencije za privatizaciju, informacije koje je B92 iznosio sve nadležne strukture su potvrdile.

B92 je u proteklom periodu bio i duže i više nego bilo koji drugi medij predmet ispitivanja i nadležnih organa i javnosti, te bi sada, mozda, bio red da i TV Pink i njen vlasnik dobiju svoju šansu.

Saša Mirković,
direktor


[pošaljite komentar]© B92, 2003