Big Blue: Novo u Srbiji – čarter do Krfa na 14 dana

Zbog povoljnog geografskog položaja i klime večnog proleća Krf važi za najzelenije ostrvo Grčke sa bogatim četinarskim šumama i sa više od tri miliona maslinovih stabala. Krase ga palate, tvrđave, pozorište u stilu italijanske renesanse, kao i muzeji sa vrednim eksponatima. Stari grad koji se nalazi između dve tvrđave ulepšavaju trgovi i fontane, a uske popločane ulice prepune su taverni, barova.

Izvor: B92

Sreda, 20.04.2016.

09:00

Big Blue: Novo u Srbiji – čarter do Krfa na 14 dana

Ono što je bio problem, bar do sada, više nije. Prvi put na srpskom tržištu, za sezonu koja je na pragu, agencija Big Blue je uvela čarter letove za Krf sa smenama od 14 dana. Idealno za one koji su tražili dva, tri ili četiri dana duži odmor. Prvi let je već 24.juna, poslednji u septembru...

Krf, ostrvo dragulj Jonskog arhipelaga, znano i kao jedinstven spomenik stradanja srpske vojske u Prvom svetskom ratu, omiljena je i višedecenijska destinacija turista iz celog sveta. Bujna vegetacija, nestvarni pejzaži, prelepe plaže, kristalno čisto more, kao i raskošna arhitektura i senovite gradske kamenite uličice, uz šarm pitoresknih ribarskih sela, čine ga magično privlačnim. Brojni letnjikovci dokaz su da su u blagodetima sunčanog Krfa nekada uživali i kraljevi. Idealan je za odmor porodica s decom, ali i romantične duše jer je i ceo Krf – romantična priča.
Decenijama unazad Krf je destinacija na kojoj se traži soba više. Možda i zato što nigde kao na Krfu, bar se tako priča, nebo nije tako plavo a vazduh tako svež, čist i lekovit. Ostrvo maslinjaka i vinograda, ali i hotela i turističkih nasellja vešto ukomponovanih u mir laguna i zatona, pored dugih peščanih plaža. Plaža na kojima gotovo i da nema suncobrana. Od sunca vas štite drvoredi uz obalu. U dubokoj hladovini su i brojni kafići i restorani s menijem kojem je teško odoleti. Naravno i sve drugo, što je neophodno da vaš odmor učini nezaboravnim je tu. Tu na – Krfu!
Scheria Beach Hotel
Agencija Big Blue je i za naredno leto rezevisala na desetine odabranih apartmanskih i hotelskih smeštaja na ostrvu koje svi vole. Jedan od hotela koji nudi zadovoljstvo više, bez dileme je Scheria Beach (2*). Hotel ima i pečat „srpski klub“ što za goste Big Blua znači par benifita više. U porodičnom je vlasništvu i u mirnoj zoni turističkog mesta Dasia. Lociran je na samoj peščanošljunkovitoj plaži. Od centra gradića Dasia udaljen je 200 metara a od aerodroma i glavnog grada Krfa 13 kilometara. Usluga je na bazi noćenja s doručkom a cena arnažamana po osobi već od 419 evra za 15 dana (14 noćenja) s uračunatim avio-prevozom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: