Ada Safari, opuštena klopa

Ako se odlučite za restoran na jezeru, predlažemo vam pastrmku i bilo šta s roštilja, veoma je ukusno i odlično spremljeno. Ćevapi su uvek korektni. Odlična je i jagnjetina ili teletina ispod sača, mekana i onako lepo lepljiva.

Izvor: Yellow Cab

Izvor: B92

Nedelja, 18.07.2010.

06:20

Default images

Skrajnuto od mnogobrojnih sportskih i zabavnih sadržaja, ušuškano u prirodu i mir, mreška se jezerce u potpuno prirodnom i netaknutom okruženju, u vodi su prelepi labudovi, guske se gegaju do vas, paunovi se prave važni, zeke vam jedu iz ruke... Ali, to nije sve — na ovakvom mestu možete da provedete čitav dan, uživate s decom, uživate sami u tišini, kao da niste u Beogradu, a kada kročite u drvenu baraku koja krije restoran domaće kuhinje.

Opušteno, pomislićete da više niste ni u ovom veku. Rustičnog enterijera, baraka je puna starih predmeta (iz Prvog svetskog rata) i sitnih detalja odabranih tako da celom prostoru udahnu duh prošlih vremena i tradicionalnog srpskog ognjišta. Autentični ambijent dopunjuju zemljane i drvene posude u kojima se služi hrana. Možete da ručate na samom jezeru ili, ako ste za baš opuštenu varijantu, onda za drvenim stolom kod kućice gde je princip samoposluživanja.

Ako se odlučite za restoran na jezeru, predlažemo vam pastrmku i bilo šta s roštilja, veoma je ukusno i odlično spremljeno. Ćevapi su uvek korektni. Odlična je i jagnjetina ili teletina ispod sača, mekana i onako lepo lepljiva. Ukoliko nije velika vrućina, probajte i pasulj iz grneta, odličan je. Ako se odlučite za samoposluživanje, čekaju vas izvanredna riblja čorba, ukusne i slane girice, rečna riba, roštilj (pljeskavica 180 din. ćevapi 220 din.), pivo i vino na točenje (iz negotinske krajine) i pristupačne cene. Mesto je rezervisano samo za dnevnu posetu, što je i normalno. Idealno za beg u prirodu.
Adresa: Ada Ciganlija bb;
Telefon: (011) 35-48-214, 31-94-171, (064) 38-73-060;
Web site: www.adasafari.co.rs;
E-mail: office@adasafari.co.rs;
Radno vreme restorana i kuhinje: od 12.00 do 22.00;
Gradski prevoz: autobus: 23, 37, 52, 53, 55, 56, 88, 511;
Kartice: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Dina;
Bašta ili terasa: da, terasa, 50 mesta;
Parking: da, 50 mesta;
Muzika: etno sa CD-a;
Jelovnik: na srpskom i engleskom jeziku;
Osoblje govori: engleski i nemački jezik;
Vrsta kuhinje: riblja, nacionalna;
Glavna jela: od 400 do 600 dinara;
Rezervacija: obavezna vikendom;
Prostorija za nepušače: zabranjeno pušenje u restoranu;
Zakup: da;
Obrok za dvoje: od 1.600 do 2.000 dinara

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: