Momci sve više vole da se slikaju sa macama

Broj kućnih mačaka u Velikoj Britaniji prošle godine dostigao je 500.000. Izgleda, međutim, da je tipičan stereotip o staroj usamljenoj baki okruženoj macama odavno stvar prošlosti, budući da su muškarci odgovorni bar za jednu četvrtinu tog broja.

Izvor: B92

Petak, 07.04.2017.

11:40

Momci sve više vole da se slikaju sa macama
Foto: Thinkstock

Sudeći po podacima koji dolaze iz Asocijacije proizvođača hrane za kućne ljubimce (Pet Food Manufacturers’ Association), muškarci sve više kupuju mačke zbog porasta sopstvene popularnosti na društvenim mrežama.
Džema Kroker, menadžerka za duštvene medije organizacije Kets protekšen, kaže da su mačke oduvek bile prisutne na društvenim mrežama:

"U poslednje vreme smo primetili da sve veći broj muškaraca izražava svoju ljubav prema macama. Moguće je da je taj trend posledica porasta popularnosti mačaka, generalno, među muškom populacijom. A to je sjajna vest za njihvo buduće udomljavanje", ističe ona.
Nije nikakva tajna da su ovi krzneni prijatelji pravi magnet za žene. Stručnjaci za muško-ženske odnose tvrde da slatka fotografija mace ili kuce na nečijem profilu može lako da podstakne početak komunikacije.

Profil na Instagramu HotDuesWithKittens svedoči o tome kako i koliko momci koriste mace da bi došli do devojaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: