Kralj Čačka ponovo u Reksu

"Zemlja snova" je krajem 2016. godine promovisana na velikom beogradskom koncertu, a sada vas Kralj Čačka poziva da u intimnom ambijentu Kulturnog centra Reks krenemo u susret boljim danima, proleću, suncu, osmehu, ljubavi...

Kultura

Izvor: B92

Petak, 17.02.2017.

13:16

Kralj Čačka ponovo u Reksu
Foto: Staša Tomiæ / Promo

Koncert će se održati u subotu 18. februara u 21 sat, a organizatori nastup jednog od omiljenih umetnika scene koja se može okarakterisati pomalo skrivenom, najavljuju na ljubiteljima Kralja Čačka sasvim razumljiv način.

"Neke stvari se znaju i znaće se: da je Kralj Čačka u stvari Kralj blata i da je Deda Mraz švorc i da vodio bih ljubav s tobom da nismo izgubili reč i da ja grlim te jako sa puno nežnosti i da ljude nije briga ni za nebo ni za cvet i da ti ne dođe isto veče već ti dođe predveče... Ali, sada je vreme za nove avanture, nove pesme i (što da ne?) novi album."

Svaki put počinje prvim korakom, a mi vas pozivamo da prvi korak sa Nenadom, Markom, Igorom i Miladinom napravite u Reksu 18. februara.

Debitantski album Kralja Čačka “Zemlja snova” dostupan je za preslušavanje i preuzimanje na svim digitalnim platformama. Album je zajedničko izdanje Pop depresije i Odličnog hrčka. Album je dostupan za “plati koliko želiš" preuzimanje i na bandcampu Pop depresije.

Prema mišljenju mnogih fanova, Kralj Čačka jeste nekrunisani vladar muzike koju je teško svrstati u neku kategoriju. Reč je o mešavini džeza, rokenrola i šansona, a nije ni mali broj onih koji ga nazivaju „srpskm Tomom Vejtsom“.

"Njegova inspiracija leži u onom, za mnoge savršenom skrovištu: između najdubljih emocija i umetnosti sviranja, između noći u zadimljenom baru i jutra koje menja sve, između muzike putujućih trubadura i tananih džez melodija. Iz tog skrovišta, Kralj Čačka izlazi na glavnu ulicu i vodi nas sa sobom na put oko sveta", navode organizatori.

Ulaznice po ceni od 500 dinara mogu se kupiti u KC Reks svakog radnog dana od 11 do 17h, a na dan koncerta od 11 do 23h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: