Elton Džon odao počast Džordžu Majklu

Slavni britanski pevač Elton Džon odao je počast nedavno preminulom prijatelju Džordžu Majklu na koncertu koji je održao u Las Vegasu.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 31.12.2016.

09:07

Elton Džon odao počast Džordžu Majklu
Foto: Gettyimages

Džon je otpevao njihovu duetsku pesmu iz 1991. godine "Don't Let the Sun Go Down on Me", a za smrt Majkla, koji je umro na Božić u 53. godini, rekao je da je "jedan od najtužnijih trenutaka u njegovoj karijeri".

On je rekao i da Majkla poznaje otkako je preminuli pevač osnovao duet Wham! sa školskim drugom Endruom Ridžlijem i da je sa njim saradjivao, a tokom nastupa je i zaplakao.

Džon je na Tviteru postavio i svoju zajedničku fotografiju s Majklom ispod koje je napisao da je "duboko šokiran i da je izgubio voljenog prijatelja, briljantnog umetnika najnežnije duše".

On je dodao da je Majkl bez medijske pompe poklanjao novac u humanitarne svrhe. U policijskom izveštaju navodi se da prva obdukcija Majklovog tela "nije dala rezultate" i da će biti potrebno još analiza da bi se utvrdio tačan uzrok pevačeve smrti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: