Kultura

Subota, 18.05.2013.

18:53

Depeche Mode stigli u Beograd

Članovi muzičke grupe Depeche Mode stigli su danas popodne u Beograd, gde će 19. maja uveče održati koncert na Ušću.

Izvor: Izvor: Tanjug, Beta

Default images

Popularni bend doleteo je privatnim letom na aerodrom "Nikola Tesla", a zatim se smestio u hotel "Metropol", potvrdili su organizatori beogradskog koncerta.

Njihov prethodni nastup u Istanbulu bio je otkazan, kako je navedeno, zbog blokade na bugarsko-turskoj granici od strane bugarskih vozača kamiona.

Turneja je zatim nastavljena po planu, a sledeća stanica je upravo Beograd.

Kamioni sa produkcijskom opremom benda, koji nisu mogli da uđu iz Bugarske u Tursku, zaputili su se ka Beogradu. Reč je o 20 kamiona opreme i četiri autobusa tehničke ekipe koja broji više od 100 ljudi.

"Bend se raduje svom prvom dolasku u Beograd", izjavili su članovi grupe.

Njihova svetska turneja pod nazivom "The Delta Machine Tour" počela je 4. maja u Nici.

Pripreme za spektakl na Ušću su uveliko u toku, a veliki broj fanova već pristiže iz svih delova sveta.

Na Ušću je postavljena bina široka 50 i duboku 24 metra, a u bekstejdžu je čitav mali kompleks, sastavljen od 11 prostorija za bend i menadžment turneje.

U akciji "Upoznaj Depeche Mode u toku prepodneva su izvučena imena obožavalaca koji će dobiti priliku da se susretnu sa članovima benda i da se fotografišu sa njima.

Izvlačenje imena obavljeno je uživo u programu Radija B92, a dobitnici "Depeche Mode Meet&Greet" nagrada su Tatjana Bojović, Srđan
Stoiljković, Ivana Nasković, Dragan Vlašić i Dragana Ćirkov.

Akciju "Upoznaj i pozdravi Depeche Mode" realizovale su muzička kuća Menart Srbija i Novinska agencija Beta, a pravo učešća imali su svi kupci originalnog diska "Delta Machine", kupljenog na ovlašćenim prodajnim mestima.

Susret fanova sa članovima elektro-pop benda biće organizovan neposredno pre beogradskog koncerta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: