Majk Skiner u Beogradu 7. decembra

Majk Skiner, osnivač kultnog britanskog benda The Streets, nastupiće u klubu Plastic u Beogradu 7. decembra, saopšteno je iz ovog popularnog beogradskog kluba.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 16.10.2012.

16:24

Default images

Poznati engleski muzičar će Beograd posetiti u okviru nove turneje, a u Plasticu će beogradskoj publici predstaviti svoj DJ set.

Majk Skiner se na svetskoj muzičkoj sceni proslavio 2002. godine već svojim debi albumom “Original Pirate Material“, za koji je bio nominovan za prestižnu Merkjuri nagradu. Nakon uspeha singlova "Let's Push Things Forward", "Don't Mug Yourself" i "Weak Become Heroes", Skiner praktično preko noći postaje "glas generacije" britanske omladine, a drugim albumom "A Grand Don't Come for Free" od 2004. uživa i veliku popularnost širom sveta.

Do kraja karijere sa The Streets 2011. godine objavio je još četiri studijska albuma, prodao preko pet miliona izdanja i nastupio u vise od 40 zemalja, uključujući i koncert na EXIT festivalu 2008. godine.

Našoj publici najpoznatiji je po singlovima "Dry Your Eyes" i "Fit But You Know It". Pošto je sa svojim projektom The Streets završio prošle godine, Skiner se posvetio radu na novom projektu The D.O.T, ali i DJ-ingu, tako da će beogradska publika ove zime moći da ga po prvi put vidi u ulozi disk džokeja.

Ulaznice će se uskoro naći u prodaji na Eventim prodajnim mestima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: