Kultura

Ponedeljak, 05.03.2012.

12:34

"Džon Karter" stiže u bioskope

Premijera filmske 3D avanture "Džon Karter - između dva sveta" biće održana u sredu 7. marta u 20.30h u bioskopu Kolosej u Beogradu, a od četvrtka, 8. marta ovaj film će se naći i na redovnom bioskopskom repertoaru.

Izvor: B92

Default images

Ekipu glumaca u filmu predvodi Tejlor Kič (X-Men počeci: Volverin) u glavnoj ulozi, Lin Kolins (50 prvih sastanaka, X-Men počeci: Volverin) u ulozi ratnice princeze Deže Toris i Vilijem Dafo (Spajdermen) u ulozi stanovnika Marsa, Tarsa Tarkasa. Zasnovan na naučno-fantastičnom klasiku Edgara Rajsa Barouza, čije su maštovite avanture poslužile kao inspiracija mnogim rediteljima, film govori o bivšem vojnom kapetanu, Džonu Karteru (Tejlor Kič), koji je na neobjašnjiv način prebačen na Mars gde biva umešan u konflikt epskih razmera između stanovnika te planete, uključujući Tarsa Tarkasa (Vilijem Defo) i zanosnu princezu Dežu Toris (Lin Kolins). U svetu koji je na ivici propasti, Karter će otkriti da opstanak Barsuma i njegovih stanovnika leži u njegovim rukama.

Film je režirao Endru Stenton koji je o filmu kaže: "Moj cilj je bio da poverujete,“ kaže on. "Da poverujete da ovaj svet stvarno postoji. Onaj isti osećaj koji dobijete kad pročitate dobru naučno-fantastičnu knjigu... Šta bi bilo kad bi bilo...?“

Film će biti prikazivan i u 3D i u 2D varijanti, tako da će posetioci moći da izaberu tehniku u kojoj će ga pogledati, a od četvrtka 8. marta će se naći na redovnim repertoarima bioskopa Kolosej, Cineplexx, Roda, Dvorana Doma Sindikata, Takvud, Arena (Novi Sad) i Cineplexx Mne (Podgorica).



B92 i "Taramaunt film" vode vas besplatno na premijeru filma "Džon Karter - Između dva sveta" u sredu 7. marta u 20.30 u bioskop Kolosej u Beogradu, Prijavite se na karte@b92.net, ostavite ime, prezime, broj kontakt telefona i u naslovu poruke obavezno upišite "Džon Karter - Između dva sveta".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: