“Bićemo prvaci sveta” u Zagrebu

U zagrebačkoj Cinestar Areni sinoć je premijerno prikazan film "Bićemo prvaci sveta", reditelja Darka Bajića.

Izvor: B92

Sreda, 25.03.2015.

13:42

Default images

Kako navode producenti, filmska priča koja evocira uspomene na blistave dane domaće košarke i mnoge košarkaške legende s naših prostora okupila je veliki broj gostiju iz javnog života Zagreba.

Pred početak projekcije, filmska ekipa iz Srbije i njihove hrvatske kolege, glumci koji su ostvarili uloge u filmu, družili su se sa zainteresovanim novinarima.

Na naklon zagrebačkoj publici iz Beograda su došli reditelj Darko Bajić, producent Dejan Petrović, glumci Strahinja Blažić, Miloš Biković, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Stefan Kapičić, Ivana Dudić, Ivana Stančev i deo autorske ekipe filma.

Publici su se poklonili hrvatski glumci - Iva Babić, kao glavna glumica, u ulozi čuvene košarkašice Maje Bedeković, Leon Lučev koji je ostvario izvanrednu ulogu majora Ozne - Štukala, Krešimir Petar Ćosić koji tumači lik svog oca Krešimira Ćosića, Robert Kurbaša i Matko Knešaurek, kao i košarkaška legenda Nikola Plećaš. Domaćini premijere su bili hrvatski koproducenti filma, predstavnici firme "Kinorama“.

Na zagrebačkoj premijeri filma “Bićemo prvaci sveta” prisustvovao je i mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije Perić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: