Tinejdžeri izabrali "Igre gladi"

Film "Igre gladi" osvojio je 12 trofeja na 14. dodeli Teen Choice nagrada, među kojima i one za hemiju na velikom platnu i za najbolji poljubac.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.07.2012.

18:13

Default images

Pretposlednji filmski nastavak „Sumrak” sage: „Praskozorje 1. deo” osvojio je dve nagrade, čime je od 2008. nakupio neverovatnu brojku od 41 trofeja u obliku daske za surfanje.

Kristen Stjuart, Robert Patinson i Tejlor Lotner su preuzeli ovogodišnje nagrade, uključujući i „ultimate choice”, neku vrstu nagrade za životno delo.

„Divno je što ste još uz nas, jednako brojni i odani kao i uvek”, kazao je Lotner.

Stjuartova je dobila nagrade za najbolju glumicu u romantičnom filmu za „Praskozorje” i za letnju filmsku zvezdu za „Snežanu i lovca”.

Među ostalim višestrukim pobednicima našli su se glumica Ema Stoun, TV serija „Pretty Little Liars”, dečački bend One Direction, serija The Vampire Diaries i pevači Džastin Biber i Tejlor Svift, koja je preuzela svoj 20. trofej do sada.

Biber je osvojio 4, a Sviftova 5 nagrada.

Domaćica ceremonije, Demi Lovato rekla je da je u dodeli ovogodišnjih nagrada Teen Choice, koje pokazuju ukus tinejdžera u oblasti filma, TV, muzike, sporta i mode, učestovalo 134 miliona glasova.

Kompletnu listu nagrađenih možete pogledati ovde.
No Doubt (Beta)
Prava poslastica večeri bio je nastup benda No Doubt, prvi put posle 11 godina, koji je izveo novi singl Settle Down.

Krajem maja bend je najavio povratak na scenu i novi album koji će se naći na tržištu 25. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: