Prvi tizeri za novog Supermena

Pogledajte prve tizere za dugoočekivani novi film o Supermenu koji režira Zek Snajder a producira Kristofer Nolan.

Izvor: B92

Nedelja, 22.07.2012.

17:16

Default images

U pitanju su dva ista tizera ali jedan je sinhronizovao Kevin Kostner kao Džonatan Kent, dok se u drugom može čuti glas Rasela Kroua.

Prema najavama iz Warner Bros. Picturesa novi film o Supermenu trebalo bi da ugleda svetlost dana 14. juna 2013, a do tada fanovi „sina Kriptona“ mogu da uživaju u prvoj fotografiji kultnog superheroja, a najavljeno je i nekoliko trejlera i tizera u skorijoj budućnosti.



Režiju za novog Supermena radiće Zek Snajder, režiser koji se već uspešno oprobao u ekranizaciji stripova u filmovima „300“ i „Nadzirači“. Osim Henri Kevila kao Klarka Kenta u novom Supermenu igraće izvrsna glumačka ekipa predvođena sa Ejmi Adams. Tu će još biti Rasel Krou, Dajen Lejn, Kevin Kostner, Lorens Fišburn i drugi.

Novi film o Supermenu vratiće se samim počecima sage o „čoveku od čelika“. Uspešni, mladi reporter Klark Kent putuje po svetu, pomažući ljudima u nevolji, ali bez upotrebe svojih super moći. Nakon što je primoran da ih iskoristi kako bi intervenisao u zapadnoj Africi, Kent odlučuje da se vrati u Smallville gde saznaje više informacija o svom poreklu i konačno odlučuje da postane Supermen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: