Nedelja obaranja rekorda na YT

Pevač Džastin Biber i njegova koleginica Rijana postavili su tokom prvih majskih dana nove rekorde kada je u pitanju gledanost muzičkih spotova na sajtu „YouTube“.

Izvor: B92

Subota, 05.05.2012.

14:36

Default images

Novim spotom za pesmu „Where Have You Been“, objavljenim poslednjeg aprilskog dana, Rijana je zabeležila novi rekord. Spot je tokom prva 24 sata imalo 4,93 miliona pregleda.

Time je Rijana oborila rekord koji je do tada držala pevačica Niki Minaž. Njen spot za pesmu „Stupid Hoe“ tokom prvog dana imalo je 4,8 miliona pregleda.

Međutim, Rijana nije dugo držala rekord jer je 3. maja spot za novu pesmu “Boyfriend” objavila tinejdžerska senzacija Džastin Biber. Njegov spot premašio je brojku od pet miliona pregleda za rekordnih 22 sata, saopštio je kanal “Vevo” preko kojeg su na sajtu “YouTube” emitovani svi pomenuti spotovi.

Spot i pesma “Boyfriend” izazvali su veliku pažnju muzičkih kritičara. Dok jedni navode kako je očigledno reč o marketinškom proizvodu muzičke industrije, drugi navode da 18-godinji Biber podseća na legendarnog Majkla Džeksona sa početka karijere.

Zanimljivo je i to da su istovremeno sa premijerom novog Biberovog novog spota u prodaju puštene karte za njegov koncert u “Medison skver gardenu”, koje su rasprodate za svega 22 minuta.

Biber je takođe ponosni vlasnik najgledanijeg videa na sajtu “YouTube”. Spot za njegovu prvu pesmu pod nazivom “Baby” ima više od 700 miliona pregleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: