Priči nikad kraja

Autorke: Gorica Nešović i Jelica Greganović
20 cm
cena: 497 dinara
Izdavač: Samizdat B92

Izvor: B92

Sreda, 08.10.2008.

14:33

Default images

Knjiga ''Priči nikad kraja'' nastala je kao zbirka priča koje su svoje mesto našle na VIP Blogu B92 i internet portalu B92 ''Život''. To su priče dve najbolje drugarice, Jelice Greganović i Gorice Nešović – priče o ''malim stvarima'', lična hronologija svakodnevice, sačinjena od njenih dobrih i loših strana, ispričana kroz duhovito, ali i gorko gledanje života. Uz želju da se svakodnevni događaji i osećanja učine vrednim pažnje, ova knjiga je i ženski pogled na svet, koji istovremeno pokazuje i stalnu novinarsku radoznalost i potrebu da se zabeleži bogatstvo, zanimljivost i lepota upravo tog svakodnevnog života.

Gorica Nešović i Jelica Greganović, od gimnazijskih dana do danas, zajedno rade i žive, prkoseći geografiji i vremenu. Rođene u proleće 1964. godine, započele su s radom u Omladinskom radiju Ritam srca. Učestvovale su u stvaranju Radija B92, na kom i danas rade. Gorica Nešović je programska direktorka Radija B92 i voditeljka najslušanijeg radijskog jutarnjeg programa u Srbiji – ''Dizanje'', dok je Jelica Greganović dopisnica B92 iz Slovenije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: