Četvrtak, 03.04.2008.

12:00

Otkazan nastup grupe Kiss

Koncert sastava "Kiss" u Beogradu otkazan je usled zabrinutosti menadžmenta benda zbog političke situacije u Srbiji, saopštio je organizator događaja "Lupa Promotion".

Izvor: B92

Default images

Bend je ovim povodom izrazio žaljenje zbog otkazivanja koncerta, kao i da im situacija nije ostavila mnogo izbora, te da veruju da će uspeti da nastupe u Srbiji nekom drugom prilikom. Svi fanovi grupe mogu pogledati njihov šou u Sofiji, koji će se prema rasporedu turneje održati 16. maja.

Koncert sastava "Kiss" najavljen je u februaru, kada je započela predprodaja ulaznica. Do sada je gotovo 3500 fanova grupe "Kiss" kupilo karte za koncert.

Nakon razgovora sa menadžmentom i agentima, organizator koncerta, "Lupa Promotion" može da potvrdi da će se svi ostali zakazani koncerti na kojima će nastupiti Mark Nofler, Leni Kravic i “Queen” s Polom Rodžersom, održati kako je planirano. U slučaju da se dogodi izrazito pogoršanje političke i bezbednosne situacije, agenti i menadžeri će obavestiti organizatora o budućim potezima, stoji u saopštenju agencije "Lupa Promotion".

Svi kupci ulaznica mogu zatražiti povraćaj novca na mestima gde su i kupili ulaznice - i to od 7. aprila na prodajnim mestima "Card Servisa" i "Eventima", odnosno od 14. aprila na prodajnim mestima "Bilet Servisa".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: