Ulaznice za Queen i Pola Rodžersa

Prodaja ulaznica za nastup Pola Rodžersa sa grupom "Queen" započeće 7. aprila 2008. godine.

Izvor: B92

Sreda, 02.04.2008.

00:13

Default images

Ulaznice se prodaju po ceni od 2200 dinara u protivvednosti evra, i odnose se samo na ulaznice za stajanje. Kupci tih ulaznica, imaju pravo na ulazak u dvoranu 15 minuta pre ostalih i smeštaj neprosredno uz binu - tzv. "fan pit".

Prodaja ulaznica u Srbiji za ovaj koncert započece 7. aprila na svim prodajnim mestima Bilet Servisa, Eventima, "Card Servisa" i na biletarnici Beogradske arene po ceni od 2000, 2200, 2500, 3500 i 10. 000 dinara za ložu.

Počevši od 2. aprila, svi fanovi mogu da naruče ulaznice i putem službenog sajta www.queenonline.com.

“Queen” su u Londonu 1970. godine osnovali gitarista Brajan Mej, Fredi Merkjuri i Rodžer Tejlor, a basista Džon Dikon im se pridružio godinu dana kasnije.

Na vrhuncu slave bili su tokom 70-tih godina XX veka i smatraju ih za jedan od najuspešnijih britanskih bendova u poslednje tri decenije. 1997. Mej, Tejlor i Dikon su se ponovo okupili da bi u studiju snimili poslednji singl "No-One But You", objavljen 1998, u znak sećanja na Fredija Merkjurija, harizmatičnog pevača ovog benda koji je umro od side 1991. godine.

1992. godine na stadionu Vembli, grupa je organizovala veliki humanitarni koncert u počast Merkjuriju, na kom su nastupile najveće zvezde svetskog rokenrola, Elton Džon, “Guns n roses”, Sil, “Metallica”, Dejvid Bouvi, Robert Plant, Eni Lenoks, Rodžer Daltri, Džordž Majkl i mnogi drugi.

Pol Rodžers pridružuje se grupi 2004. godine kao jedan od najboljih rok vokala. Rodžers je bio pevač legendarnih hard-rok sastava “Free”, “Bad Company” i “The Firm” koji je osnovao sa Džimijem Pejdžom, gitataristom grupe “Led Zeppelin”, a onda se posvetio i solo karijeri.

Na koncertima grupa "Queen" sa Polom Rodžersom, izvodi većinom hitove grupe “Queen”, uz nekoliko prepoznatljivih pesama Pola Rodžersa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: