Četvrtak, 01.02.2024.

16:43

Postavlja se svetlosna signalizacija: Ovako će u narednim danima funkcionisati saobraćaj

Sektor signalizacije i javne rasvete JKP Šumadija Kragujevac će u saradnji sa Preduzećem za puteve Kragujevac izvoditi radove na postavljanju novih portalnih nosača saobraćajne signalizacije i izmeštanju svetlosne saobraćajne signalizacije na određenim lokacijama.

Izvor: B92.net

Postavlja se svetlosna signalizacija: Ovako će u narednim danima funkcionisati saobraćaj
Foto: JKP Šumadija Kragujevac

U četvrtak, 01.02.2024. godine od 20.00 časova do petka 02.02.2024. godine u 06.00 časova na raskrsnici ulica Bulevar kraljice Marije, Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića i Kragujevačkog oktobra (kod Velikog parka), kao i na raskrsnici ulica Radoja Domanovića i Potporučnika Govedarice (kod Medicinske škole) vršiće se postavljanje novih portalnih nosača saobraćajne signalizacije.

U petak 02.02.2024. godine i subotu 03.02.2024. godine u periodu od 08.30 do 13.30 časova će se izvoditi radovi na izmeštanju svetlosne saobraćajne signalizacije (semafori) sa starih na nove portalne nosače saobraćajne signalizacije, kao i na uklanjanju starih portalnih nosača na raskrsnici ulica Bulevar kraljice Marije, Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića i Kragujevačkog oktobra (kod Velikog parka).

U nedelju 04.02.2024. godine u periodu od 08.30 do 13.30 časova izvodiće se radovi na izmeštanju svetlosne saobraćajne signalizacije (semafori) sa starih na nove portalne nosače saobraćajne signalizacije, kao i na uklanjanju starih portalnih nosača na raskrsnici ulica Radoja Domanovića i Potporučnika Govedarice (kod Medicinske škole).

U navedenom periodu svetlosna saobraćajna signalizacija (semafori) na ovim lokacijama će povremeno raditi u režimu "žuti treptač", a prema tehnološkim potrebama izvođenja radova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: