Nova vest
Fudbal 5

16.6.2024.

15:00

Herr Smuđa u srcu srpske žurke: "Mi ne provociramo, to ostavljamo Albancima!" VIDEO

Srbija ove večeri otvara EURO utakmicom protiv Engleske na "AufŠalke" areni u Gelzenkirhenu od 21.00.

Autor: Stefan Smuđa

Stefan Smuđa
Stefan Smuđa
B92.sport

Možda će srpski navijači biti u manjini u odnosu na engleske ove večeri, možda je Engleska favorit i to veliki, možda je kiša pokvarila planove... Ali to ne sprečava Srbe da se zabave kako samo oni umeju.

Pevaju se patriotske pesme, veseli se "srpski rod", a ni Užićko kolo nisu propustili uprkos pljusku, koji je ipak uticao na brojnost navijača "orlova".

B92.sport

Ono što je najbitnije, ni na koji način nije se odgovorilo na poruke albanskih navijača, koji su u subotu iz obližnjeg Dortmunda poslali različite nacionalističke i provokativne signale.

"Znam ih dobro, živim ovde pet godina. Mi smo Srbi i nikoga nećemo da provociramo, to ostavljamo njima", rekao nam je jedan veseo navijač.

U nastavku pogledajte atmosferu iz fan zone iz centra Gelzenkirhena i ostanite uz B92.sport, biće još dosta zanimljivog materijala.

Izvor: b92.sport

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

3 d

Garaža

Šta ako motor "prokuva"?

Iako znatno ređe nego pre nekoliko decenija, situacije pregrevanja motora su još uvek moguće i često dovode do ozbiljnog kvara.

Index, B92.net

20:50

9 h

Apps

Budite oprezni: "Zli blizanci" vrebaju

Istraživači iz kompanije HUMAN Security otkrili su masovnu prevaru sa oglasima koja koristi stotine aplikacija u Google Play prodavnici koje služe kao mamci.

Informacija.rs

19:30

10 h

Novo Sport Video Menu