Leskovac: Dečaka udarila struja novogodišnje rasvete

Osmogodišnjeg dečaka iz Leskovca udarila je struja dok se fotografisao pored novogodišnje rasvete.

Izvor: Tanjug, Veèernje novosti

Ponedeljak, 18.12.2017.

19:11

Leskovac: Dečaka udarila struja novogodišnje rasvete
Foto: Tanjug

On je prebačen u leskovačku bolnicu gde su mu konstatovane lakše povrede na uhu i vratu, kao i opekotina po desnoj ruci i butini desne noge, pišu "Večernje novosti".

Nesreća se dogodila u nedelju uveče, dok se dečak fotografisao u svetlećem 3D iglou postavljenom u centru Leskovca, a kako prenosi list, on je izvesno vreme bio bez svesti.

Kako se navodi, nedugo nakon incidenta isključeni su svi novogodišnji ukrasi u gradskom parku.

"Najvažnije je da se dečak oseća dobro i da je sve prošlo bez težih posledica. Inače, figure nisu rekviziti za igru, već osvetljenje koje treba da dekoriše grad u vreme praznika", rekao je direktor JP "Urbanizam i izgradnja" Milenko Milenković.

Kako su prenele "Južne vesti", osmogodišnji dečak primljen je u bolnicu sa opekotinama na telu nakon što se igrao oko igloa, postavljenog kao novogodišnja dekoracija u centru Leskovca.

Kako pišu “Južne vesti“, nije poznato šta je uzrok nezgode, niti da li ima veze sa samom dekoracijom, jer u Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da su neobavešteni, dok u Policijskoj upravi ne žele da pričaju o ovom slučaju.

Dok u Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da nisu upoznati sa nezgodom, u Policijskoj upravi, nakon brojnih telefonskih poziva i čekanja da se portparol informiše, usledio je odgovor da ne žele da pričaju o ovom slučaju jer se radi o detetu.

“Pozovi se na bolnicu. I da je dete i da je bilo šta, znaš da izbegavam takve stvari da dajem”, rekao je portparol leskovačke policije.

Pored toga, u Javnom komunalnom preduzeću Urbanizam i izgradnja, zaduženog, između ostalog i za ukrašavanje grada, rekli su da će u toku dana obavestiti javnost o nemilom događaju, međutim, to nisu učinili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: