"Fajnsić" za B92: Lepo je biti Srbin, ali fotografija...

Nakon što je dobio srpska dokumenta glumac Rejf Fajns u intervjuu Filipu Čukanoviću za B92.net uz osmeh objašnjava da - nije zadovoljan fotografijom u pasošu.

Izvor: B92

Nedelja, 24.09.2017.

17:00

Osim toga, Fajns je za B92.net pričao i o tome koliko zna srpski jezik, kao i o tome da li u Srbiji osim državljanstva očekuje da nađe možda i srodnu dušu.

“Baš sam ponosan na ovaj pasoš i srećan zbog njega”, naveo je Fajns.

“A da li ste zadovoljni fotografijom unutra? Mi ovde obično nismo”, pitao ga je Čukanović.

“Fotografijama u dokumentima? Nisam zadovoljan. U trenutku kad sam se fotografisao nisam bio reprezentativan i kosa mi nije dobra. Mogu ti privatno pokazati. Vidi kako malo kose”, odgovorio je Fajs i pokazao sliku samo našem novinaru.

Potom je dodao: “Tako izgleda lik kojeg tumačim u filmu koji radim”.

Dakle, nije tako zamislio izgled prosečnog Srbina?

“Ne, ne. Igram ruskog učitelja baleta. On izleda baš ovako, ali vi to nećete videte”, ističe Fajns.

Na pitanje šta je sledeći korak pošto ima srpska dokumenta, Fajns navodi – srpska žena.

Takođe, Fajns je objasnio zašto je danas dobro biti Srbin.

“Naučio sam od svojih srpskih prijatelja da ste veoma verni, uslužni i ljubazni. Dosta sam putovao i gradio mostove među ljudima, ali nisam baš svuda imao ovakav osećaj pripadnosti i podrške. Bio sam i pre sedam godina i osećao sam jaku podršku, ali ne samo 'ooo, dobrodošao', već i u radu generalno. Radim sa srpskom ekipom i osećamo veliku privrženost što je vaš veliki kvalitet”, istakao je Fajns.

Čukanović je potom sa Fajnsom podelio “tajne informacije” – da su se ljudi iz administracije žalili da su mu puno ime i prezime predugački za pasoš.

“Rejf Natanijel Tvislton Vikam Fajns… Fajnsić”, odgovorio je holivudski glumac.

Ceo intervju proslavljenog holivudskog glumca Rejfa Fajnsa za B92.net možete pogledati u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: