Stefanović: Napred u reforme ili u tajkunsku prošlost

Funkcioner SNS i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da će narod na izborima odlučivati o tome da li zemlja ide napred u reforme.

Izvor: B92

Nedelja, 26.02.2017.

10:15

Stefanović: Napred u reforme ili u tajkunsku prošlost

On je istakao i da će, na drugoj strani, narod odlučiti da li se vraća u prošlost i vreme kada su tajkuni upravljali zemljom.

Stefanović je za televiziju Pink rekao da narod na izborima bira da li će zemlja nastaviti put reforme, da li će graditi nove škole, bolnice, puteve, biti ekonomski jača i bez dugova, ulagati u više investicija, biti poštovana u svetu, što kako kaže, predstavlja politika (predsednika SNS i premijera) Aleksandra Vučića ili se vraća u prošlost u vreme "kada su tajkuni upravljali zemljom i ljudi na sat gubili posao".

"Svi dosovski kandidat su isti", rekao je Stefanović za kandidate opozicije i dodao da budući opozicioni predsednički kandidati Vuk Jeremić i Saša Janković ne nude političke programe, dok SNS nudi ljudima bolju budućnost koju će obezbediti svojim radom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: