Ministar najavio smene ako se ne nađu krivci za pucnjavu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavio je smene u kriminalističkoj policiji ako se ne reši slučaj pucnjave kod OŠ "Đura Daničić" u Novom Sadu.

Izvor: B92

Utorak, 24.01.2017.

16:22

Ministar najavio smene ako se ne nađu krivci za pucnjavu
Foto: B92

Ministar je razgovarao sa načelnikom novosadske policije Miloradom Šušnjićem i poručio da očekuje da se "sve okolnosti brzo rasvetle".

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Stefanović izjavio je Tanjugu da je razgovarao sa Šušnjićem koji mu je preneo da će današnji mafijaški obračun na ulicama Novog Sada imati apsolutni prioritet u radu i da se intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti tog slučaja.

Stefanović je naveo da je u razgovoru sa načelnikom novosadske policije preneo da očekuje da se sve okolnosti brzo rasvetle i pronađu počinioci ili će u protivnom uslediti smene u kriminalističkoj policiji.

Novosađanin N.U. (37) povređen je danas oko 12.30 sati u pucnjavi kod Osnovne škole "Đura Daničić" u Ulici Dušana Vasiljeva u Novom Sadu.

"Lice je zadobilo dve prostrelne rane ruke iz vatrenog oružja", rekli su ranije Tanjugu u policiji.

U Hitnoj pomoći kažu da je ta služba dobila poziv i da je ekipa izašla na teren, ali da je povređeni već bio prevezen privatnim automobilom u Urgentni centar KC Vojvodine.

U KC Vojvodine rečeno je Tanjugu da je N.U. iz Novog Sada primljen u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama.

"Stanje pacijenta je stabilno i zadržan je na daljem lečenju u kliničkom centru", rečeno je u toj ustanovi.

I gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zatražio je od pripadnika Policijske uprave u Novom Sadu da pod hitno otkriju i uhapse učesnike u pucnjavi.

Vučević je rekao da je to slučaj bez presedana i da je užasnut činjenicom da su se, kako je kazao, neki vandali drznuli da pucaju usred dana ispred škole, dok iz nje izlaze đaci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: