Odbor SDS Velika Plana pristupio Pokretu socijalista

Članovi lokalnog odbora SDS u Velikoj Plani pristupili su Pokretu socijalista.

Izvor: B92

Nedelja, 23.10.2016.

15:33

Odbor SDS Velika Plana pristupio Pokretu socijalista

Oni su to uradili jer, kako je rekao bivši poverenik te stranke Miloš Stojanović u tom mestu, SDS mesecima nema nikakvih aktivnosti kao politička stranka.

Kako je navedeno u saopštenju Pokreta socijalista, Stojanović je na konferenciji održanoj povodom pristupanja odbora SDS Velika Plana Pokretu socijalista, rekao da je takva odluka doneta zbog toga što SDS mesecima nema nikakvih aktivnosti kao politička stranka, a nikada ih nije ni imala, kada je reč o rešavanju problema u njihovoj lokalnoj sredini.

''Videvši koliko napora svakodnevno ulaže Aleksandar Vulin koji se nalazi na čelu PS i Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja u rešavanju najosetljivijih i ujedno najvažnijih pitanja radnika i običnih ljudi, odučili smo da se pridružimo zajedničkoj borbi, nadajući se da ćemo zajedno raditi još više i bolje i efikasno rešavati važna pitanja iz naše lokalne sredine, koja su nama životno značajna", istakao je Stojanović.

On je rekao da ih je privukao politički program Pokreta socijalista, program borbene levice, koji zastupa iskreno zalaganje za stabilnu Srbiju i prava svakog njenog građanina.

Generalni sekretar Pokreta socijalista i predsednik poslaničke grupe u republičkom parlamentu Đorđe Komlenski, istakao je da će ljudi koji su danas pristupili Pokretu socijalista sigurno doprineti da rezultati rada na terenu u ovoj sredini budu mnogo kvalitetniji i u interesu svih građana.

''Pokret socijalista želi da u svoje redove privuče što više kvalitetnih ljudi, svakim danom sve je više celih odbora pojedinih stranaka koje pristupaju Pokretu socijalista, a naš cilj je da u budućem periodu budemo stranka koja će okupiti sve leve i progresivne snage u Srbiji, i nastaviti u smeru borbe za prava radnika", istakao je Komlenski.

On je dodao i da će Pokret socijalista uvek biti otvoren za sve one koji iskreno podržavaju politiku Pokreta socijalista za pošteniju i pravedniju Srbiju na čelu sa Aleksandrom Vulinom.

Konferenciji su prisustvovali i članovi izvršnog odbora Pokreta socijalista Bojan Jocić i Branko Milanović, zatim poverenica PS za Veliku Planu Milica Lukić, predsednik Skupštine opštine Velika Plana Nenad Perić i pomoćnik predsednika opštine Velika Plana Branko Opačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: