DSS: Jakšić i Ristić podneli ostavke zbog saradnje sa SNS

Sednica Glavnog odbora DSS na kratko je prekinuta nakon što su članovi tog stranačkog tela Marko Jakšić i Slaviša Ristić podneli ostavke.

Izvor: B92

Subota, 01.10.2016.

12:46

DSS: Jakšić i Ristić podneli ostavke zbog saradnje sa SNS

Kako navode, ostavke su podneli zbog "kolaboracije sa Srpskom naprednom strankom".

Jakšić i Ristić su izašli za govornicu dok se članovima GO obraćao vršilac dužnosti predsednika DSS-a Dragan Maršićanin.

"Saradnje sa izdajnicima ne sme biti", kazao je Jakšić, na šta su se iz publike čuli povici: "Vrati mandat" i "Napusti stranku", ali i aplauzi u isto vreme.

Jakšić je podneo ostavku na funkciju člana Predsedništva DSS-a, člana Glavnog odbora stranke i na članstvo u stranci, dok je Ristić ostavku podneo na mesto potpredsednika DSS.

Glavni odbor DSS-a trebalo bi danas da izabere novog potpredsednika stranke umesto Borka Ilića koji je ranije podneo ostavku na tu funkciju.

Podsećamo, Sanda Rašković Ivić takođe je podnela ostavku na mesto predsednice stranke zbog koalicija DSS i SNS na lokalnom nivou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: